Live SupportChat
League boostingLeague boosting
Ranked wins boostRanked wins boost
Duo Queue BoostingDuo Queue Boosting
Placement matchesPlacement matches
Champion MasteryChampion Mastery
Clash BoostingClash Boosting
Normal matchesNormal matches
Account LevelingAccount Leveling
League boosting
silver
Huidige league
Selecteer uw huidige league
gold
Gewenste league
Selecteer uw gewenste league
Checkout
US$ 32,34 (€ 26,40)
US$ 26,83 (€ 21,90)
of
2.190
Geschatte voltooiingstijd : 0-1dagen
Onze features
 • Private VPN
  INCLUDED
 • Spell Order Select
  FREE
 • Appear Offline
  FREE
 • Order Tracking & Scheduling
  FREE
 • Finish in time
  GUARANTEED
 • Chat with Booster
  FREE
 • 24/7 Premium Support
  INCLUDED
Klanten stemmen
Uitstekend 4.80 Beoordeling
5770 Beoordelingen
Excellent boost rating
rly good highly reccomend
6hXQ6xas Verified
4 hours ago
Très rapide, efficace. Booster sympathique !
Anonyme Verified
6 hours ago
Fast and good service.
Syarchoon Verified
17 hours ago
Like the good and fast Service
Anonym Verified
18 hours ago
Super Job ! Exellent Boost et sans soucis !
Anonyme Verified
18 hours ago
dddddddddddddddd
Anonymous Verified
1 day ago
Very good coach, know his champion very well
Anonymous Verified
1 day ago
Legit, trustable, and fast. Highly recommend to others
Anonymous Verified
1 day ago
All good, as always.
Anónimo Verified
1 day ago
very good booster thx very much i love
Anonyme Verified
1 day ago
10 Jaar ervaring
Vanaf seizoen een bieden wij professionele ELO Boosts en proberen wij zo veel mogelijk ervaring op te doen om onze LoL Boosts perfect te maken.
24/7 Beschikbaarheid
Ons expert LoL Boost team is altijd beschikbaar. Om hoge kwaliteit Boosts te geven zetten we de beste Boosters van elke regio in.
Professionele Boosters
Ons team is opgemaakt uit de beste Challenger LoL Boosters. Wij hebben al deze spelers zelf uitgekozen en ondervraagd, hierdoor kunnen wij een professioneel systeem opstellen.
Premium Hulp
Boostroyal's hulpcentrum heeft een 24/7 live chat functie en telefonische hulp, om enige problemen met jouw ELO Boost proces.
Beveiligde Privé Informatie
Wij gebruiken een VPN en een 256 bit SSL encryptie om jouw informatie zo goed mogelijk te beveiligen.
Geld terug Beleid
Ons beleid om jouw geld terug te vragen is heel flexibel for klanten. Kopers kunnen een volledige of een gedeeltelijke terugbetaling krijgen, dit ligt aan hoever de ELO Boost in gang is.
Hoe koop ik?
1
Selecteer de details van uw aankoop.
2
Na het klikken op de “Buy Boost” knop, kan je verder gaan als gast of terugkerende klant.
3
Door het klikken op de “Purchase” knop kunt u nu betalen met uw gekozen manier van betaling.
4
Op de leden pagina kunt u uw bestelling bekijken, uw boost pauzeren of voortzetten of live chatten met uw booster!
Wat informatie over league boosting

Wat informatie over league boosting

Zoals je misschien al weet, bestaat het League of Legends ELO systeem uit 7 tiers met 5 divisions (exclusief master en challenger). Dit systeem was ontwikkeld om spelers van het zelfde niveau met elkaar te koppelen om zo gebalanceerde rondes te kunnen spelen. Dit systeem heeft echter wat zwakke punten. Omdat League of Legends een 5v5 spel is, werkt dit systeem 5 keer minder accuraat vergeleken met een 1v1 spel (Starcraft bijvoorbeeld). In de praktijk betekend dit dat sommige spelers het moeilijk vinden om de divisie te bereiken waar zij thuishoren. Dit is waar League boosting jou kan helpen. Deze service was geïntroduceerd om een oplossing te vinden voor de League of Legends spelers die dit probleem ondervinden.
Het league boosting proces

Het league boosting proces

Het league boosting proces is enorm simpel. Bij BoostRoyal.com verkopen wij gegarandeerde tier en league boosts naar keuze. Je hoeft alleen maar uit te kiezen wat jij wilt en wij doen de rest. Om geweldige en snelle resultaten te bereiken met league boosting, zijn al onze medewerkers uitgekozen na een lange sollicitatie procedure. Deze vertrouwde medewerkers zijn ervaren hoge-ELO spelers van de Diamond I of hogere tiers. Door het aanschaffen van een league boost zal een beschikbaar lid van het team de informatie van de klant zijn bestelling ontvangen en zal dan beginnen met het boosten binnen 30 minuten (alle informatie die door de klant wordt opgegeven wordt vertrouwd en veilig behandeld). De tijd van de league boost kan verschillen. Bijvoorbeeld voor het boosten van Silver naar Platinum kan twee keer zoveel tijd kosten dan een boost van Silver naar Gold. Je kunt beschikken over gedetailleerde League boost informatie door contact op te nemen via live chat of email. Je kunt echter nog steeds je League of Legends account gebruiken om normal games te spelen terwijl één van onze hoge-ELO medewerkers aan je account werkt. Het enige wat je moet doen, is om op de Pauze knop te drukken op de Leden pagina. Door dit te doen, zal de booster uitloggen en zal hij niet aan jouw account werken totdat je op Doorgaan klikt.
Waarom zou je een league boost kopen?

Waarom zou je een league boost kopen?

Er zijn veel situaties in waar wij league boosting aan kunnen raden. Als je het gevoel hebt dat je meer skills hebt dan in je huidige tier, dan is league boosting de manier om je te helpen. Voortgang maken in het spel is altijd moeilijker dan goed presteren in de divisie waarvan jij denkt dat jij er thuishoort. Dit spel moet leuk blijven, en gefocust zijn op teamwork van hoge kwaliteit als een standaard in alle ranked games. Door het spelen in lagere divisies in ELO hel, verlies het spel zijn charme en blijft het niet langer leuk. Om de frustratie en boosheid te vermijden door het spelen in lagere tiers en divisies, kan het aanschaffen van een boost een simpele maar geweldige oplossing zijn om het echte spel te ervaren en dit te spelen op de manier waarop jij dit wilt. Waarom zou iemand in ELO hel moeten spelen als zij de mogelijkheid hebben om in de Diamond of Platinum divisie te kunnen spelen? Koop nu een boost en laat onze medewerkers het vuile werk voor jou doen! Na de League boost, wanneer we klaar zijn met jouw account en de divisie hebben bereikt die jij hebt aangeschaft, hoef je alleen nog maar te genieten van de exclusieve skin en border van jouw tier. Geen frustrerende rondes meer, jij speelt alleen nog maar met professionele spelers vanaf dat moment. Twijfel niet langer.