Live SupportChat
Filter accounts
Alleen Geverifieerde verkopers
Wij leveren alleen de veiligste LoL accounts en betaalmethodes. Wij zetten alleen extreem veilige accounts op de lijst em blijven vertrouwen bouwen om de betrouwbaarste LoL site op de markt te blijven.
Directe levering 24/7
Na een LoL smurf account te hebben gekocht, activeert ons systeem direct het account. Binnen een paar seconden ontvang je een e-mail met de inlogdetails van jouw nieuwe smurf account!
Levenslange garantie
Wij bieden levenslange garantie en live chat ondersteuning voor alle LoL smurf klanten. Je kan ons 24/7 bereiken als je enige problemen oploopt. Met een BoostRoyal smurf ben je gedekt voor het leven.
Looking for more?
Check our smurf accounts
Klanten stemmen
Uitstekend 4.80 Beoordeling
5594 Beoordelingen
right on time
Anonymous Verified
22 hours ago
First Thing. Boostroyal is legit. Boostroyal is real. Its FAST, and somewhat easy to understand. Finally they do the work and the job well.
Anonymous Verified
1 day ago
Had a last minute adjustment to the order but both boosters were professional and were awesome!
Anonymous Verified
1 day ago
Excellent boost rating
Hoe koop ik?
1
Blader door onze account selectie voor meer account details.
2
Selecteer degene die het beste bij je past.
3
Selecteer een betalingsmethode voor uit te checken.
4
Log in om je account te verifiëren.
Waarom zal ik dit kopen?

Waarom zal ik dit kopen?

Het kopen van een League of Legends account brengt veel voordelen met zich mee vergeleken met een ELO boost. Ten eerste kan je het hele ELO boosting proces overslaan. Tijd kan een belangrijke factor zijn als je van plan bent om een grotere boost aan te schaffen voor je bestaande LoL account. Elo boosting door verschillende divisies kan dagen duren terwijl het kopen van een account dit direct mogelijk maakt. Er zijn veel andere factoren die je kunt overwegen voordat je er voor kiest om een account te kopen en de meeste worden hier genoemd. Het eerste dat je dient te overwegen is de staat van je huidige League of Legends account. Als je niet hebt gespeelt sinds het eerste seizoen en je bent nog vrij nieuw in het spel, brengt het kopen van een account veel voordelen met zich mee. In de huidige staat van het spel moet je enorm veel betalen voor Riot points om zo een degelijk account samen te stellen met genoeg champions om zo ranked games te kunnen spelen. Het kopen van een account kan honderden euro’s besparen, omdat het een veel goedkopere optie is dan het kopen van elke champion en skin met Riot points terwijl het verzamelen van influence points enorm lang kan duren. Een ander voordeel is de ELO van dit account. Wij bieden onze klanten hoge ELO accounts aan zodat je niet nogmaals in ELO hel terecht komt. Daarentegen, als je al een account hebt met de meeste champions en skins, maar je bent niet tevreden met je ELO, kan één van onze ELO boosting services een goede oplossing voor je zijn!
Het is veilig en snel!

Het is veilig en snel!

Wij bieden een grote selectie van hoge ELO League of Legends accounts aan waaruit je kan kiezen. Al de accounts op onze site zijn geverifieerd en worden beheerd door BoostRoyal. Door het kopen van een LoL account, doet u zaken met een gecertificeerd bedrijf. Het kopen van het product werkt op dezelfde manier als elk ander product dat u online aanschaft. De transactie is bijna gelijk aan de ELO boosting met een paar kleine verschillen. ELO boost is een service terwijl League of Legends accounts producten zijn. Het meedoen aan deze service kost tijd en zelfs wanneer het leuk is om met je booster te spelen of om met je account mee te kijken terwijl je een ELO boost krijgt. Het kopen van een account is direct. Het enige wat je hoeft te doen is het kiezen van de manier van betaling en door het afronden van de transactie ontvang je alle details omtrent de toegang tot je nieuwe League of Legends account. Omdat alle accounts die wij beheren geverifieerd zijn brengt het kopen van een account geen risicos met zich mee. Het enige wat je hoeft te doen is hiervan genieten. Het veranderen van je summoner naam kan je helpen om het account aan jezelf aan te passen. De grote selectie aan champions en skins is een ander voordeel waarvan je in toekomstige games gaat genieten. Maar het belangrijkste is de ELO van het account. Je hoeft niet meer uit de ELO hel te klimmen omdat door de rang van je account, je meteen ranked games kunt spelen met hoge ELO.