Selecteer uw huidige league
Selecteer uw gewenste league
Approximate completion time: 1-2 dagen
€63.24 ($74.09)
€47.43 ($55.57)
of
4,743
HOW TO BUY?
Selecteer de details van uw aankoop.
Selecteer de details van uw aankoop.
Previous step Next step
Wat informatie over league boosting

Wat informatie over league boosting

Zoals je misschien al weet, bestaat het League of Legends ELO systeem uit 7 tiers met 5 divisions (exclusief master en challenger). Dit systeem was ontwikkeld om spelers van het zelfde niveau met elkaar te koppelen om zo gebalanceerde rondes te kunnen spelen. Dit systeem heeft echter wat zwakke punten. Omdat League of Legends een 5v5 spel is, werkt dit systeem 5 keer minder accuraat vergeleken met een 1v1 spel (Starcraft bijvoorbeeld). In de praktijk betekend dit dat sommige spelers het moeilijk vinden om de divisie te bereiken waar zij thuishoren. Dit is waar League boosting jou kan helpen. Deze service was geïntroduceerd om een oplossing te vinden voor de League of Legends spelers die dit probleem ondervinden.
Het league boosting proces

Het league boosting proces

Het league boosting proces is enorm simpel. Bij BoostRoyal.com verkopen wij gegarandeerde tier en league boosts naar keuze. Je hoeft alleen maar uit te kiezen wat jij wilt en wij doen de rest. Om geweldige en snelle resultaten te bereiken met league boosting, zijn al onze medewerkers uitgekozen na een lange sollicitatie procedure. Deze vertrouwde medewerkers zijn ervaren hoge-ELO spelers van de Diamond I of hogere tiers. Door het aanschaffen van een league boost zal een beschikbaar lid van het team de informatie van de klant zijn bestelling ontvangen en zal dan beginnen met het boosten binnen 30 minuten (alle informatie die door de klant wordt opgegeven wordt vertrouwd en veilig behandeld). De tijd van de league boost kan verschillen. Bijvoorbeeld voor het boosten van Silver naar Platinum kan twee keer zoveel tijd kosten dan een boost van Silver naar Gold. Je kunt beschikken over gedetailleerde League boost informatie door contact op te nemen via live chat of email. Je kunt echter nog steeds je League of Legends account gebruiken om normal games te spelen terwijl één van onze hoge-ELO medewerkers aan je account werkt. Het enige wat je moet doen, is om op de Pauze knop te drukken op de Leden pagina. Door dit te doen, zal de booster uitloggen en zal hij niet aan jouw account werken totdat je op Doorgaan klikt.
Waarom zou je een league boost kopen?

Waarom zou je een league boost kopen?

Er zijn veel situaties in waar wij league boosting aan kunnen raden. Als je het gevoel hebt dat je meer skills hebt dan in je huidige tier, dan is league boosting de manier om je te helpen. Voortgang maken in het spel is altijd moeilijker dan goed presteren in de divisie waarvan jij denkt dat jij er thuishoort. Dit spel moet leuk blijven, en gefocust zijn op teamwork van hoge kwaliteit als een standaard in alle ranked games. Door het spelen in lagere divisies in ELO hel, verlies het spel zijn charme en blijft het niet langer leuk. Om de frustratie en boosheid te vermijden door het spelen in lagere tiers en divisies, kan het aanschaffen van een boost een simpele maar geweldige oplossing zijn om het echte spel te ervaren en dit te spelen op de manier waarop jij dit wilt. Waarom zou iemand in ELO hel moeten spelen als zij de mogelijkheid hebben om in de Diamond of Platinum divisie te kunnen spelen? Koop nu een boost en laat onze medewerkers het vuile werk voor jou doen! Na de League boost, wanneer we klaar zijn met jouw account en de divisie hebben bereikt die jij hebt aangeschaft, hoef je alleen nog maar te genieten van de exclusieve skin en border van jouw tier. Geen frustrerende rondes meer, jij speelt alleen nog maar met professionele spelers vanaf dat moment. Twijfel niet langer.