Choose server
Hand-Leveled
Starter
  • 16-30 Champions
  • Lifetime guarantee
  • Level 30 / Unranked
  • Instant delivery
€35.00 ($41.01)
Choose your account (+20%)
Hand-Leveled
Premium
  • 100+ Champions
  • Lifetime guarantee
  • Level 30 / Unranked
  • Instant delivery
€90.00 ($105.44)
Choose your account (+20%)
Lifetime guarantee on Hand-Level accounts
Lifetime guarantee on Hand-Level accounts
Our lifetime guarantee on hand-leveled accounts provides you with a new League of Legends account, if your account is banned through any defect of our own.
Wat is een smurf account?

Wat is een smurf account?

Een smurf account is een level 30 account met unranked stats, volgeladen met IP of champions. Bij BoostRoyal verkopen wij zulke unranked accounts voor een goedkope prijs en beloven wij een snelle bezorging hiervan. Zodra de betaling is afgerond voor het unranked smurf account, ontvang je de login details in een email en kan je deze meteen gebruiken. Om deze accounts aan te maken, hebben wij boosters gebruikt om deze accounts te maken en te spelen totdat ze level 30 zijn zonder het verspillen van Influence Points. Wanneer jij het account ontvangt, kan je de IP spenderen op champions die jouw voorkeur hebben en kan je jouw placement spelen zodat je jouw ranked carrière kunt beginnen. Het hebben van een account als deze maakt het mogelijk om te kunnen switchen tussen je hoofdaccount en smurf account. Door dit te doen, krijg je een betere League of Legends ervaring. Voordat je begint met het spelen van League of Legends, kan je beslissen of je op je main ELO wilt spelen of dat je op je smurf account blijft spelen om zo wat leuke games te spelen door middel van hard carry en S+ ranks te verkrijgen en complimenten van je teamleden te ontvangen. De prijzen van deze accounts zijn enorm laag, wat deze service één van onze meest verkopende maakt. Wij raden iedere League of Legends speler aan die van plan is om een complete en hoog-ELO professional te worden, om een unranked smurf account te kopen om zo het maximale uit je plezier en leerervaring te halen.
Waarom heb ik een smurf account nodig?

Waarom heb ik een smurf account nodig?

Het hebben van een smurf account brengt vele voordelen. Het is een trend in de hedendaagse League of Legend dat een speler een smurf account koopt of aanmaakt om hiermee ranked games te spelen. Er zijn ook enorm veel beroemde streamers die kiezen om op hun smurf account te spelen op hun live stream. Dit doen zij om hun skills te laten zien in een lagere ELO dan die op hun hoofdaccount. Door het aanschaffen van een unranked account, kan jij hetzelfde doen. Het spelen op een lagere ELO dan jouw hoofdaccount heeft ook veel voordelen. Ten eerste kan je genieten van het spel op de beste manier mogelijk, wat inhoud dat jij de beste speler in elke ranked game bent. Het is te vergelijken met ELO boosting, wanneer de booster in rondes speelt waar hij over veel meer skills beschikt dan andere spelers. Het is niet alleen voor de lol, maar het helpt je ook om het spel beter te begrijpen en om aan je skill level te werken. Het begrijpen van het spel in een lagere ELO kan in jouw voordeel werken om zo een betere speler te worden wanneer je speelt om je hoofdaccount. Spelers gebruiken smurf accounts ook om andere redenen. Om te kunnen spelen met vrienden met een lagere ELO, kan het kopen van een unranked smurf account de oplossing zijn. Omdat het spelen met vrienden de ultieme manier is om te genieten van League of Legends, is deze optie de snelste manier om te beginnen. Dit zijn maar een paar van de vele redenen waarom jij zo snel mogelijk dient te beschikken over een smurf account.
Process of buying a lol smurf account

Process of buying a lol smurf account

A LoL smurf account is a level 30 League of Legends account with unranked stats, either loaded with essence or champions. At BoostRoyal, we sell such unranked LoL smurf accounts for a cheap price and we provide a fast delivery. As soon as you complete the payment for the unranked LoL smurf account, you receive the login details in e-mail and you will be ready to use it. To create these accounts we use boosters to create accounts and play on those until they reach level 30 but without spending any blue essence. By the time you receive the account you will be able to spend the blue essence on the champions that you prefer and by playing the placement matches you will be able to start your ranked career on it. Owning such an account makes it possible to switch between your main account and smurf account. By doing so, you can get a richer League of Legends experience.