Live SupportChat
League boostingLeague boosting
Ranked wins boostRanked wins boost
Duo Queue BoostingDuo Queue Boosting
Placement matchesPlacement matches
Champion MasteryChampion Mastery
Clash BoostingClash Boosting
Normal matchesNormal matches
Account LevelingAccount Leveling
Clash Boosting
III
Huidige rang
Selecteer je huidige rang
4 Game(s)
2 Booster(s)
Checkout
US$ 97,02 (€ 79,20)
US$ 86,85 (€ 70,90)
of
7.090
Geschatte voltooiingstijd : 0-1dagen
Wat gebeurd er wanneer er een game verloren wordt? Of wanneer je uit de bracket valt?
In zulke gevallen zal je de resterende hoeveelheid wins op toekomstige dagen ontvangen, een alternatief is dat de resterende hoeveelheid wins terugbetaald zullen worden.
Voorzie ik de Lol Booster van mijn eigen account, of gebruikt hij zijn een account van hemzelf?
Dat is aan jou, Bij de checkout heb je de optie of jij een account hebt voor de Booster of dat hij zijn eigen account moet gebruiken.
Onze features
 • Private VPN
  INCLUDED
 • Spell Order Select
  FREE
 • Appear Offline
  FREE
 • Order Tracking & Scheduling
  FREE
 • Finish in time
  GUARANTEED
 • Chat with Booster
  FREE
 • 24/7 Premium Support
  INCLUDED
Klanten stemmen
Uitstekend 4.80 Beoordeling
5701 Beoordelingen
Excellent boost rating
Quick delivery, as described and great prices, would recommend.
Jake Verified
2 hours ago
Interfaz sencilla y con un buen equipo de profesionales, Voldo me atendió a mi y estoy muy satisfecho con él. 10/10
Anónimo Verified
4 hours ago
vary good and fast
Anonymous Verified
5 hours ago
it is a very good team to achieve your goals!
Anónimo Verified
8 hours ago
easy to work with
Anonymous Verified
8 hours ago
Very good service !
Anonyme Verified
8 hours ago
very fast good communication.
Anonym Verified
9 hours ago
Alles tiptop
7M-14552197 Verified
10 hours ago
one of the best services ever
Anonymous Verified
10 hours ago
Man bekommt das wofür man bezahlt hat!
Anonym Verified
13 hours ago
10 Jaar ervaring
Vanaf seizoen een bieden wij professionele ELO Boosts en proberen wij zo veel mogelijk ervaring op te doen om onze LoL Boosts perfect te maken.
24/7 Beschikbaarheid
Ons expert LoL Boost team is altijd beschikbaar. Om hoge kwaliteit Boosts te geven zetten we de beste Boosters van elke regio in.
Professionele Boosters
Ons team is opgemaakt uit de beste Challenger LoL Boosters. Wij hebben al deze spelers zelf uitgekozen en ondervraagd, hierdoor kunnen wij een professioneel systeem opstellen.
Premium Hulp
Boostroyal's hulpcentrum heeft een 24/7 live chat functie en telefonische hulp, om enige problemen met jouw ELO Boost proces.
Beveiligde Privé Informatie
Wij gebruiken een VPN en een 256 bit SSL encryptie om jouw informatie zo goed mogelijk te beveiligen.
Geld terug Beleid
Ons beleid om jouw geld terug te vragen is heel flexibel for klanten. Kopers kunnen een volledige of een gedeeltelijke terugbetaling krijgen, dit ligt aan hoever de ELO Boost in gang is.
Hoe koop ik?
1
Selecteer de details van uw aankoop.
2
Na het klikken op de “Buy Boost” knop, kan je verder gaan als gast of terugkerende klant.
3
Door het klikken op de “Purchase” knop kunt u nu betalen met uw gekozen manier van betaling.
4
Op de leden pagina kunt u uw bestelling bekijken, uw boost pauzeren of voortzetten of live chatten met uw booster!
Wat is LoL Clash Boosting?

Wat is LoL Clash Boosting?

Clash boosting in LoL is een heel eenvoudige LoL boost Sub service. Het geeft de mogelijkheid voor een League of Legends team, of een inviduele speler, om een High-elo LoL speler om voor jou team te spelen in the Clash games. De deelnemers van de LoL Clash Boosting krijgen de mogelijkheid om de hoeveeleheid Elo Boosters te selecteren en daarbij ook de hoeveelheid games die de eloboosters zouden moeten spelen. De tijdsduur van Clash kan verschillen, in het geval dat er minder games gespeeld hoeven te worden is er een optie om een terugbetaling aan te vragen, Naast dit zijn er meer opties zodat te speler de ultieme gebruikerstevredenheid ervaard. Naast dit alles zorgen wij er ook voor dat de klant een leuke ervaring krijgt door het spelen in High-elo.
Voordelen van LoL Clash Boosting

Voordelen van LoL Clash Boosting

Clash boosting voor League of Legends bied een grote verscheidenheid van voordelen aan de LoL speler die deze dienst gebruikt. Een van de grootste voordelen is de oplossing voor een team die normalitair een speler zou missen. Naast het feit dat deze dienst ervoor zorgt dat jouw line-up voldoet aan de verplichte hoeveelheid spelers, Is deze BoostRoyal dienst heel erg flexibel en aanpasbaar. De klant kan de hoeveelheid Lol Boosters aanpassen, Dit betekent dat je zelfs als een solo speler 4 mensen van toevoegen aan jouw clash team via deze dienst. Om het maximale comfort aan te bieden, Heb je via onze dienst de optie om je rol te selecteren. Dit betekent dat jij jouw rol voorkeur kan aangeven wat garandeerd dat jij het naar je zin hebt. Als je nog meer informatie zoekt of vragen wilt stellen, aarzel niet om contact op te nemen met ons.
Huur een High-Elo LoL speler voor Clash

Huur een High-Elo LoL speler voor Clash

BoostRoyal geeft je de optie om de beste LoL spelers te huren om jou te helpen tijdens het spelen van jouw clash matches. We noemen deze service LoL Clash Boosting, omdat het jouw clash team in meerdere aspecten gaat helpen. Zoals hiervoor uitgelegd, het huren van Lol Booster(s) voor jouw clash games kan jouw team helpen met het aantikken van de vereiste 5 spelers, Ook zal deze dienst jou helpen door voor zekerheid te zorgen dat jouw clash team genoeg skill heeft voor het ultieme success. Door te spelen met een High-elo Lol Booster in jou clash games krijg je natuurlijk een hogere win kans maar naast dit zijn er ook andere opties die het nog aantrekkelijker maken. De klant kan bijvoorbeeld een voice connectie aanvragen bij de Clash Booster, dit zal ervoor zorgen dat, naast het winnen van de game, de klant ook nuttige informatie zal krijgen van de Clash Booster. Hierdoor zal de klant League of Legends op een hoger niveau zal gaan spelen. De volgende keer dat je mee doet aan Clash, probeer deze dienst uit en ervaar de exceptionele aanbieding van LoL Clash Boosting, voorzien door BoostRoyal.